Contacte:
(022) 28-51-92

E-mail:
info@carlean.md

Intreprinderea

Întreprinderea ”PAN-CAR-LEAN” SRL a fost fondată în 2005 de către familia Leancă, marca ei – “CARLEAN” fiind înregistrată în 2010. Actualmente, întreprinderea este administrată doar de membrii familiei, care sunt sinonime ale seriozităţii, creativităţii şi dedicaţiei muncii.

Abilitatea profesională de aplicare la nivel industrial a principiilor fundamentale ale unei alimentaţii sănătoase, ne-a facilitat câştigarea, pas cu pas, de noi consumatori fideli, asigurându-ne intrarea bine meritată în producerea de înaltă calitate, astfel ajungând la o nouă treaptă de fabricare a produselor în serie.

Avem certitudindea că evoluţiile tehnologice moderne sunt binevenite în orice domenii şi, mai puţin în alimentaţia publică şi industria alimentară, care ar trebui sa fie alternativa sigură a bunei bucătării de familie, în care tradiţiile alimentare au fost cizelate pe parcursul a sute şi chiar mii de ani. Din acest considerent, producerea în serie o realizăm cu multă responsabilitate şi previziune, contribuind la păstrarea tradiţiilor şi a sănătăţii familiei …

Astfel, cu mare grijă faţă de perspectiva generaţiilor actuale şi următoare, nu admitem principial, categoric, oricare componente dubioase (soie, amidon, coloranţi) sau alte produse genetic modificate în producerea noastră zi de zi.

Creşterea exigenţelor consumatorilor a dus la diversificarea sortimentului produselor noastre şi anume: specialităţi din carne – afumate, salamuri semiafumate, salamuri fiert-afumate, parizere fierte, mezeluri fierte, semipreparate etc.

Astăzi întreprinderea dispune de utilaje tehnologice şi comerciale moderne proprii, fiind ghidată în activitatea sa de asemenea principii ca tradiţia, calitatea şi inofensivitatea produsului pe fiecare masă, păstrând intact, cu sfinţenie, gustul şi originalitatea bunei bucătării de altă dată.

Datorită experienţei profesionale şi familiale, concepţia noastră de producere a dat naştere la o speranţă de legătură strînsă dintre calitatea şi sănătatea produsului, ceea ce ar însemna, în fine, respect şi preocupare pentru consumator.

În scopul realizării strategiei generale de dezvoltare continuă, dar şi spre reducerea riscurilor de producere ne-am determinat ca, din noiembrie 2011, să demarăm procesul de certificare naţională conform standardului internaţional de securitate alimentară HACCP şi managementul calităţii conform ISO:22000.

Savuraţi produsul natural, delicat, cu arome fine şi gust inconfundabil!

Vă doresc tot ce este mai bun pentru sănătatea dumneavoastră!

Cu drag,

Leancă Aureliu